GASZTRONÓMIA

Egészségi állapotunk minőségéért mi magunk tehetünk a legtöbbet - a helyesen kialakított életvitel hozzájárul testi-lelki egyensúlyunk megőrzéséhez, a zavartalan mindennapok biztosításához. A bennünket érő változásokhoz alkalmazkodnunk kell, új stratégiákat kell felállítanunk, és alkalmaznunk. Így van ez a táplálkozással is, ami jelentős mértékben...

Quiche (ejtsd: kis) a franciák pizzája, klasszikus francia étel, amely tulajdonképpen egy omlós tésztaágyon pihenő, gazdag feltéttel megrakott, tejszínes tojással összesütött lepény.

Még mindig Franciaországban járunk - és egy újabb tipikus francia étellel ismerkedünk meg - nevezetesen a mediterrán lecsóval - a ratatouille-lel. Ez a hagyományos étel mindazok számára vonzó lehet, akik imádják a zöldséges ételeket. Elsősorban Provence-ban készítik, különösen Nizzában. A valódi ratatouille szaftos és olvadósan kompótszerű.

A híres, hagyományos francia szakácsművészet az európai konyha kialakulását jelentős mértékben befolyásolta. A francia konyha az egykori római birodalomból átmentett, valamint az olaszoktól átvett sütési-főzési módszerekre vezethető vissza. Ahhoz, hogy a francia konyha olyan magas színvonalra fejlődhetett, amilyen napjainkban, köszönhető a francia...

https://eletrecept.blogspot.com
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el